info
Thank you for visiting Brasil Holidays! Follow us on Facebook!

Bestemming

Zoekt u een mooie bestemming in Brazilië?
Uw kunt direct met ons in contact komen via de Chat in ons website, Whats App of e-mail. Wij staan klaar om u informatie en/of tips te geven.

- What App 31 641030003
- Vladia Campos 

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is de tweede stad in grootte van Brazilië, is een stad met een gevarieerde mix van bezienswaardigheden. Rio heeft een bergachtige decor, prachtige zandstranden, en wolkenkrabbers. Dit alles maakt Rio de Janeiro uniek., de laatste is bekend vanwege het toerisme en de prachtige stranden. Rio de Janeiro is verder beroemd om zijn samba clubs en een spectaculair carnaval en mardi gras vieringen. Zonaanbidders genieten van de stranden, Copacabana Beach en Ipanema Beach zijn de bekendste stranden van Brazilië.

Fortaleza

Fortaleza ligt ten noord oosten van Brazilië aan de atlantische oceaan. En is hele mooi tropische stad met gemiddelde temperatuur van 28 graden met een heerlijke bries van de zee. In de omgeving van Fortaleza heb je hele mooie stranden, bijvoorbeeld Jericoacoara staat op de lijst van de 10 mooiste stranden van de wereld. De stad Fortaleza is in 1649 door de Nederlanders opgericht als Fort Schoonenborch. Fortaleza is een lekkere warme plaats om naar vakantie te gaan. Met een heerlijke Braziliaanse keuken en lekkere Braziliaans cocktails.São Paulo

In de grootste stad van Brazilië wonen 11 miljoen mensen. De hoofdstad van de deelstaat São Paulo is een van de rijkste steden van het zuidelijk halfrond, maar daarentegen is het verschil tussen arm en rijk nog zeer goed duidelijk. São Paulo is het culturele en economische centrum van het land, ook voor toeristen is het een geweldige stad om te ontdekken. De bewoners hebben zo hun eigen manier van leven, er zijn bijzondere musea en de stad is in het bezit van een aantal geweldige restaurants! Oude gebouwen zal je niet heel veel meer tegenkomen in de stad. São Paulo heeft namelijk een hoog aantal woontorens, waarvan meer dan 18.000 gebouwen 15 of meer verdiepingen hebben. Oude gebouwen werden voornamelijk afgebroken om plaats te maken voor deze hoge gebouwen. Wil je toch de charme van het oude São Paulo bezichtigen? In het centrum zijn de meeste oude gebouwen te bezoeken. Deze stammen uit de 19e en begin 20e eeuw.

Vervoer
Je hebt de keuze uit twee luchthaven als je naar São Paulo vliegt: de internationale luchthaven São Paulo Guarulhos of de luchthaven Congonhas. Op São Paulo Guarulhos komen alle internationale vluchten aan van en naar alle werelddelen, maar ook diverse binnenlandse vluchten. Op Congonhas worden voornamelijk binnenlandse vluchten uitgevoerd.Natal

Natal is prachtige tropische stad in het Noord Oosten van Brazilië. Het meest bekende strand is Pipa. Pipa is een prachtige locatie die bekend staat vanwege zijn mooie strand en het helder blauwe water. Als u een beetje geluk heeft zult u van heel dichtbij dolfijnen kunnen zien. En als de zon onder is gegaan en de cafés hun deuren open veranderen de rustige straten van Pipa in één groot feest overal word gedanst en gefeest tot in de vroege uurtjes. Brazilië heeft een vriendelijke, vrolijke en gastvrije bevolking.